Harry the Chimp?

På tal om kungabröllopet idag känner mig tv tydligen för att skämta lite om den brittiska kungafamiljen. Det är nämligen ett program på tv som heter "Sanningen om prins Harry".

Inget speciellt humoristiskt med det.

Men tvn säger nämligen att kanalen programmet sänds på är Animal Planet.

Något säger mig att det inte rikigt stämmer..

Fyra veckors skolgång kvar

Okej så det blev ingen bloggning efter jobbet. Men jag kan meddela alla intresserade att jag mycket riktigt kände mig som en liten zombie. Eller söndagen gick i och för sig rätt smärtfritt, det var värre på måndagen. Den spenderade jag liggandes i soffan och stirrandes på tvn.

My kind of monday.

Nu är det dock onsdag och skoldagen är i full gång. Vi har räknat ut att vi har fyra veckors schemalagd skolgång kvar. Det ger mig lite smått panik när jag tänker på allt som ska klämmas in där.

Två matteprov + nationella, projektarbetesredovisning, tre engelska nationella, inlämning av tre arbeten - minst, och lite annat smått och gott.

Det känns som att jag ska göra mer dessa veckor än vad jag gjort alla tre åren...


Men det är, tro det eller inte, inte sant.

Mitt under bloggtorkan

Ojdå. Här var det bloggtorka. Kan hända den bästa. Men jag antar att jag kan skriva nu, måste endå hålla mig vaken.

Jag ska ju jobba. Klockan ett.



Och där tog skriv-idéerna slut.

Tragiskt. Hm. Kanske är bloggtorkan mer psykisk än jag trott.. Får spendera nattens tre jobbtimmar med att tänka ut något att skriva här imorgon.




Jag sätter hundra spänn på att det kommer handla om att jag är trött...

I'm aaaliiiveeee

Efter några dagars bloggtystnad kan jag nu med glädje meddela alla er som frenetiskt suttit och uppdaterat sidan att jag faktiskt fortfarande lever. Jobba natt var inte så jobbigt, det jobbiga var dagarna efteråt. Speciellt söndagen.

Men som tur var överlevde jag de också. Med lite hjälp av min vän middagslur.

Även igår fick jag besök av honom efter skolan. Mycket mycket trevligt. Förhoppningsvis har jag nu återställt min normala dygnsrytm. Åtminstone tack vare dagens sovmorgon.


Nej men nu är det snart dags för ett litet klassmöte. Blir intressant att se vad vi ska möta om.


RSS 2.0