Komplexkonjugerande rötter

Jag och mina matteböcker sitter och kollar på tv. Det är alltid trevligt.. Jag försökte förstå mig på komlexkonjugerande rötter, men det ville sig inte rikigt. Så vi började kolla på tv istället. Snart ska jag släpa mig upp till köket och koka ägg. Har sex stycken som går ut imorgon... Blir att äta ägg idag.

Kampen för överlevnad

Nu är jag sjuk på riktigt. Är säker på att till och med Annica skulle hålla med mig. Vaknade ungefär fem gånger inatt eftersom jag inte kunde andas ur näsan. Huvudet höll på att döda mig när jag tillsist vaknade. Men jag lyckades överleva med hjälp av en ipren.

Dock är jag extremt sugen på choklad. Mår jag lite bättre imorgon ska jag nog gå och köpa det. Eventuellt tvinga Annica att köpa och komma hit med.....

Oh hello Mr Cold, I've been waiting for you

Förkylningen har kommit ikapp mig! Attans. Ska bara försöka överleva resten av veckan så kan jag kollapsa i helgen har jag tänkt! Denna helg har jag nämlingen ingenting inbokat, så sömn känns väldigt lockande.

Snart är det dags för mig att bege mig till Willys. Där ska jag träffa Annica. Har nämligen blivit inbjuden för att laga mat och umgås tonight. Utan att jag ens behövde bjuda in migsjälv! Det tar sig sa mordbrännarn.

....En mening jag faktiskt snott från nyss nämnda kvinna. Jaja, lite får hon väl tåla!



Nu ska jag ta en ipren och bli en ny människa!


Träning och övernattning

Sitter i mitt numera kala rum och hostar. Kalheten beror på att det imorgonbitti kommer gubbar hit som ska byta mitt golv, och jag har tagit bort saker som kan ramla ner och gå sönder medan de flyttar runt möblerna. Vilket blev typ allt..

Hostan däremot beror på en stundande sjukdom. Har inte tid att bli sjuk, men eftersom alla andra är det kände jag att jag också måste bli sjuk. Eller nått liknande.


Jag och min packade väska ska bege oss till Annica snart. Ska sova när inatt så jag slipper släppa in golvgubbar vid åtta när jag börjar halv elva. Vi ska nog träna. Fast för mig blir det troligen en mes-träning. Har hört att det är farligt att träna när man är sjuk. Och eftersom jag är halvsjuk får jag helt enkelt halvträna.


Mr Headache




Här sitter jag och min huvudvärk. På något sätt känns det som att halsduken på huvudet hjälper. Troligen gör den dock inte det. Men vi kan väl leka att den gör det? Om någon timme ska jag ta en ipren igen. Borde kanske skaffa mig alvedon och varva med.. För skoldagen idag var inte överdrivet underhållande.


Och för er uppmärksamma läsare (eller bara de som är läskigt medvetna om vad jag har i garderoben) kan jag meddela att jag har en ny tröja på mig! En gul. Den är jättefin. Jag tycker om gult. Känner att det ska bli min nya favoritfärg. Det är så gult och soligt och fint!


Quick update

Jag har för andra gången denna helg bjudit in migsjälv till Annica för att laga mat. Men hon är dock villig att bli utnyttjad! Igår var det kyklingwraps på menyn. Idag korv.

Så olika livet kan vara.


Time tooo saaaay goooodbyeeee

Nu börjar det dra ihop sig till att vara dags att göra sig iordning för att dumpa av Iden på tåget. Det har varit en mycket trevlig helg, som defenitivt borde upprepas!

Vem skulle trott att det faktiskt lönade sig att köpa ett åkband till mig på liseberg? Det var faktiskt endast tre gånger jag fick vänta utanför medan Annica och Ida åkte något. Är lite stolt över det faktiskt!

Det kommer bli tomt utan den lilla skiten här i lägenheten. Nästa gång får hon stanna längre!

Sisters on an adventure



Systrar som gör sig redo för äventyr på Liseberg!


Sometimes the sun is shining

Igår påväg till gymmet höll Katia på att putta ner mig i ett dike med cykeln. När jag hoppade av nöjde hon sig dock med att kasta grus i munnen på mig. Som tur är verkar hon ha gett sig av nu, och idag var det till och med blå himmel och sol!

Jag och Anna var otroligt produktiva idag efter skolan! Vi räknade både matte och fysik i tre timmar! Så duktigt, så duktigt. Dock låter det bättre än vad det var.. De flesta talen kom vi fram till att det var fel i facit, och ett fanns det inget svar på. Men så kan det ju också vara ibland. Lösning saknas är vårat favoritsvar.

Men nu ska jag riva morötter! Har velat göra det i flera dagar nu. Och imorgon väntar städning och sedan finbesök av självaste lillasystern! Looking forward to it!

Meet Matsui



Låt mig presentera Matsui - the vacuum cleaner! Vi har idag träffats för första gången och han har redan flyttat in hos mig. Vi trivs väldigt bra tillsammans. Dock har han inte börjat jobba än. Det får istället bli imorgon, eller eventuellt på fredag.

Jag och Matsui har varit på dubbeldate med Annica och hennes nya. Det var mycket trevligt. Sedan åkte vi alla också buss tillsammans, innan Matsui och den andre var tvugna att säga adjö. Lite smått sorgligt, men han blev snart glad igen.

Nu ska vi kolla på tv och sedan ska jag bädda ner honom i hans säng i garderoben!

Godmorgon världen

 


Här sitter jag och dricker välling. Osockrad fullkornsvälling. Så extremt otroligt nyttig jag känner mig! Och trots att det är så nyttigt är det faktiskt gott. Är lite chockad själv faktiskt.

Nej nu ska jag snart ta mig till skolan. Får se om jag träffar på Katia idag igen, det verkar som det. Undrar om det betyder att jag borde ha regnjackan på mig idag också.. Möjligen. Vi får se.

See you later, Aligator


Blodpudding och ett nytt liv

Jag och Annica har påbörjat våra nya liv! Känner redan att det kommer bli svårt att gå upp ur sängen imorgon. Dock inte bara på grund av att våra nya liv innebär att vi ska hålla fredagsmyset till helgerna, utan då mest för att vi idag har gymmat. Min magmuskler har redan börjat protestera..


Nu ska annica steka blodpudding. Det går inte så bra för henne. Men om det blir något ätbart tänker jag smaka. För blodpudding är billigt. Och billigt gillas starkt!

Back to reality

Tillbaka i lägenheten igen efter min helgvistelse i lilla vässan. När jag kom hit igårkväll dumpade jag sakerna i lägenheten och begav mig sedan till Annica. Hon var en mycket snäll vän och hade lagat mat till mig! Som tack fick hon några kakor av mig.

Men nu är det alltså tillbaka till verkligheten som gäller.. Har knaprat i mig två hårdmackor till frukost. Ska eventuellt handla efter skolan idag. Troligtvis. Eller så blir det handling imorgon. Snart måste det i alla fall göras. Kylskåpet är läskigt tomt just nu.


Pluggeliplugg med Anuschca!



Här sitter jag och väntar på maten! Hemmafru-Annica är i farten med att koka pasta och steka korv. Nyss har vi pluggat. Vi gav oss en timme och sen var det dags för matlagning.

Förra veckan kändes det som att jag var i bra fas med allt plugg.. nu känns det direkt som att jag kommit efter bara för en ny vecka börjat. Ny vecka = ny kunskap. Typ. Men imorgon har jag två plugg-pass på två timmar var, så då ska jag förhoppningsvis komma någonvart igen!

På torsdagskväll kommer jag hem för helgen! Tågresan har jag planerat att ägna åt plugg. Vi får se hur det kommer gå... just nu känns det mer som att jag kommer somna. Men den som lever får se!


Håll ut Bebis! Snart kommer jag och gosar sönder dig!


I coudn't stay away, I couldn't fight it



Min älskade väska!

Oklart dock varför jag ser ut som en råtta på bilden..

Idag ska jag städa. Och diska. Och äta Eldorado-chokad. Den är oväntat god faktiskt.

Väskjakten del 2

Jag kan nu lugna er alla! Jag har hittat världens finaste väska, som jag blev helt förälskad i - OCH köpte! För betydligt mindre pengar än den förra. Dock fortfarande dyr. Men jag övertalade mig själv att jag ju faktiskt kommer använda den, plus att den kommer hålla då den är i äkta läder!

Lycklig blev jag i alla fall när jag hittade den!

Väskjakt

Idag var jag och Elin på väsk-jakt. Vi behöver båda bättre väskor som block och böcker får plats i. Och jag hittade den perfekta väskan! Helt rätt färg, utseende, storlek - ALLT!


...den råkade bara kosta mer än vad jag har kvar att leva på denna månad.

Så jag fick lämna affären utan den.

RSS 2.0