Framgången

Nu har jag äntligen varit och hälsat på min lilla lägenhet! Extremt fula kiss-gula väggar och dåligt städat, men annars tror jag minsann att det kommer funka finfint! Tog lite bilder, glömde dock att ta på köket.. Som för övrigt ligger högst upp i huset?! Det blir kul att springa dit hela tiden..


Det ytterst vackra trapphuset. Läskigaste trapporna jag varit med om..


Ett stycke fönster, hylla och skrivbord.


En säng, en stol, två systrar och en mamma.


Badrummet. På andra sidan finns ett litet badkar också.

Vägen mot livet som katt-tant

Som min kära vän så fint påpekade har detta blivit något av en kattblogg. Kanske kommer jag också byta namn på den. "Vägen mot livet som katt-tant". Tycker det låter rätt fint faktiskt. Alla vet ju att det kommer bli min framtid. Så varför inte gå all-in redan nu?

Här får ni en fin liten bild på min Baby och hennes lilla sovande Ruben!


Mina älskade älsklingsbabysar



På deras treveckors-dag!

Grafritandets dag

Dagens I-landsproblem: Det blir fruktansvärt instängt i ett grupprum när fem personer sitter och jobbar på varsin dator. Jag antar att det inte hjälper att solen ligger på heller.

Igår ritade jag periodiska systemet i photoshop. Idag står en grafritande miniräknare på schemat. Också den i photoshop. Det är förvånansvärt roligt och tidsdödande att göra. Perfekt som sommarjobb!



Detta är en av väggarna i vårt otroligt fina grupprum. Spegelvänt. Tavlan är jag speciellt stolt över. Där finns både veckoschema och dagschema. Otroligt planerat och vackert. Känns bra.

Nu är det bara tre timmar kvar av näst sista veckan. Back to the grafritare!


RSS 2.0