Jag borde vara fet

Och jag menar inte lite sådär småfet, utan riktigt äckligt smällfet. Jag insåg det idag när jag stod och bredde två knäckemackor kvart i tolv på kvällen. Två knäckemackor kanske inte skulle göra mig fet, men det är typ det nyttigaste jag ätit idag tror jag..

Jag äter konstant. Jag äter när jag är hungrig - förklarar sig självt - när jag är småsugen på något, när jag är nere, när jag är glad - man måste ju fira - och när jag är uttråkad och inte vet vad jag ska göra. A. K. A. Hela. Tiden. Oftast inte något så nyttigt som knäckemackor heller...

Måste. Göra. Något. Åt. Detta. För som min kära syster stor skulle påpeka så är jag troligen "fet på insidan"...

Måste. Dra. Mig. Till. Gymmet.

/M


Effektivt fotbollstittande

Andra semifinalen i fotbolls vm slutade precis. Och istället för att kolla på de nittiotre tråkiga minutrarna av hela matchen klickade jag in mig precis i tid för spaniens mål och klickade vidare. Sedan klickades det in lagom till slutsignalen. Ett - noll till spanien. Det kallar jag för effektvt fotbollstittande!

/M

Dags att avancera utåt

Är nyligen hemkommen, ett tjugotal mygg/knott/någotannatäckligt-bett rikare. Värmlandsskogarna bjuder på många härliga varianter av bitande djur ska ni veta. Alla kliar dom lika härligt också. Slog till en mygga och ut splashades blod - mycket blod, jag bara hoppades att det var mitt eget. Någon sekund senare trädde tre kliande myggbett fram på mina fötter, så förhoppningsvis var det den myggan jag dödade.

Annars då? Jo vi såg till exempel en vit älg. Det var ganska så intresant. Typ. Vi var på en auktion där den 30-gradiga luften stod precis stilla. Badade i sjön. Såg för första gången min far spela kubb! Jojominsann, en händelrerik helg var det!

Snart tror jag att det blir av att avancera ut till solen. Tror att alla fönster och dörrar som finns på detta hus är öppna för tillfället - och då blir det en aning kallt när det blir korsdrag. Termometern säger att det är 28 grader ute, men jag misstänker att den står i solen. Men i alla fall, varmt och fint väder är det. Nej men nu är det dags att vara så otroligt svensk man bara kan vara och försöka suga i sig varenda solstråle som går att komma åt.

Talk to you later dear blog. /M

RSS 2.0