Min förmögenhet

Jag fyller 20 år om 298 dagar.

När Daniel Radcliffe fyllde 20 hade han en förmögenhet på 270 miljoner kronor.

Som det ser ut nu kommer jag ha en förmögenhet på cirka 27 kronor.
Livet är orättvist.
För att komma upp i hans liga behöver jag alltså tjäna en sisådär miljon om dagen.

Lycka till Maja.. detta klarar du!

/M

I wouldn't say yes either..

Skolan är seg idag. Jag letar praktikplats... och har fått två nej. Fast om nån skulle fråga mig skulle jag också säga nej om jag var dom. Tänk så drygt att släpa på en annan människa i en hel vecka. Fast annars vet jag inte vad jag gör. Innan vecka 44 måste plats vara fixad. Grattis mig.

/M

Sista skolfotona

Jag har hört det ryktas om att skolfotona har kommit. För sista gången. Just att det är för sista gången känns otroligt bra. Det faktum att de troligtvis ligger på köksbordet när jag kommer hem känns inte lika bra... Jag vill inte se dom. Jag är rädd att det inte alls blev bra. Och det ska ju sitta på väggen i all evighet. Inte kul. De gamla bilderna går det ju att säga att de är gamla. Detta är typ en vecka gammalt.... Jag är nervös.

/M


Folkis - here I come?

Mitt liv känns tråkigt. Kan bero på att jag har en mindre bra dag idag. Allt känns också extra tråkigt efter att jag numera kan jämföra det med Johännies folkhögskole-liv. Det var så otroligt mysigt. Ett enda långt lägerliv - utan våningssängar. Underbart.

När jag kom hem igår letade jag efter en folkhögskola till mig själv. Tror jag vill gå ett år på folkis innan jag väljer vad jag ska göra med resten av mitt liv... I alla fall typ fem år framåt. Hittade en som hade målning och skulptur, eller vad det hette. Den lät riktigt bra. Skulle vara kul att bara göra sånna roliga saker innan allvaret sätter igång på allvar. Men vi får se..

/M

Gå bakåt i bussen

Såhär är det. När jag åker den tidiga bussen på morgonen vill jag helst inte står och krama tjugo personer hela vägen till stan. Visst, det kanske låter mysigt. Men det är det inte. Jag vill meddela alla som åker bussen på morgonen att bussen slutar inte vid mittendörren! Bara lyssna på ordet: Miiitttteeenn-dörren. Låter som om den står i MITTEN av bussen va? Inte i slutet.

Det är nämligen så att tydligen har alla fått för sig att det inte går att stå längre bak än vid just mittendörren. Vilket resulterar i att jag - som går på på den näst sista busshållsplasten - måste kramas med både förare och medresenärer. Hela resan. 
 
Jag säger inte att det inte är mysigt att kramas. Bara inte med tjugo okända personer. På morgonen. Med en stor vägska intryckt i ryggen. Nejtack. Skulle bara folket FLYTTA BAKÅT i bussen när de ser att fler folk går på, skulle jag minska mitt kramandes med åtminstone 50% per dag. Det skulle göra mig lycklig!

/M

RSS 2.0