Plugg plugg plugggg

Jag tentapluggar. Och tentapluggar lite mer. Men eftersom det är valborg och första maj är bibblan stängd. Vilket gör att jag är tvugen att sitta hemma och plugga. Vilket inte är det bästa.

Idag har jag dock hunnit med mer än vad planeringen säger att jag skulle. Fast det har också resulterat i en lista på än så länge två kapitel som jag måste plugga mer på. Vilket är hälften av de kapitel jag gått igenom idag. Tror jag kan behöva den injobbade tiden till att plugga mer...

Det är alltså fysik just nu. Helt okej egentligen, om det inte var för all mekanik som smyger sig in överallt! Jag gillar inte mekanik. Mekanik gillar inte mig. Och tydligen är fysik samma sak som matten - allt man inte gillar kommer om och om och om och om igen. Heela tiden.


Tacka vet jag optik. Åtminsone den optiken där man räknar ut hur ljuset bryts. Sånt gillar jag. Sånt kan jag.
Men det finns nog inte mer än ungefär Ett tal på tentan om det.. tyvärr. Så jag får fortsätta plugga.

I've got it!


Gårdagens lyckodag

Såå, gårdagen började med att jag påväg till skolan hittade en hundralapp på marken. Sedan började jag noja om ifall det kunde betyda att det var min turdag eller om all min tur för dagen just hade blivit förbrukad. Jag var också smått rädd för att något jag hade på mig skulle ge otur. Man kan aldrig vara nog försiktig med sånt där. Men efter att Annica skickade ett sms med texten "Men Gud. Du börjar bli som jag. Sluta genast." Tog jag mitt förnuft till fånga.

Efter skolan kollade jag på två avsnitt av Pretty Little Liars innan jag begav mig till dagens (eventuellt årets) stora händelse: Uppkörningen! Först hade jag en timmes körlektion - som uppvärmning liksom. Min lärare började lektionen med att säga "Nu tänkte jag att vi åker och hämtar ditt körkort. Vi tar bara Någon timmes omväg först.."

Rusningstrafiken gjorde att vi fastnade i en bilkö i en kvart, vilket i sin tur gjorde att vi kom tio minuter försent till uppkörningen. Men tanten va glad och trevlig i alla fall, och efter vad som kändes som bara några minuter (men tydligen va en halvtimme) var vi tillbaka utanför trafikverket och hon meddelade att jag klarade det!!

Så nu har jag äntligen körkoort! ÄNTLIGEN!

Senare på kvällen köpte jag en triss. Tänkte att jag skulle utnyttja dagens tur maximalt. Dock fungerade det inte. Var en nitlott. Såklart. Men man kan inte få allt!

Lycklig dag

Idag har jag mer eller mindre levt på cola och Ben & Jerry's! Varför? För att jag klarade körkortsteorin! Då känner jag personligen att man är värd overprized glass och en slappdag. 61 av 65 poäng lyckades jag knåpa ihop, vilket jag är mycket stolt över!


Imorgon börjar dock pluggandet inför fysiktentan. Den ligger två veckor bort.. men om man som jag, rååkat att inte plugga fysik alls än denna period (vi kan skylla på all teoriplugg som kommit emellan), känner jag att man troligen kan behöva all tid som finns kvar.

Men sedan på kvällen är det pizza och Soran som gäller! Med Annica ofc. Vilket jag ser mycket fram emot. Det var länge sedan vi beställde vår parma-pizza på Mossens Pizzeria. Och jag hoppas att Soran kan få mig glömma bort nervositeten inför den stundande uppkörningen.....

Åtminstone för en timme eller så!



Jag och min söta lilla trådlösa datamus jag införskaffat mig!
Nu slipper jag gå upp ur sängen när jag ska byta film på datorn! hehe


Och så en bild från när jag satt modell häromdagen:

Back in Götet igen

Och så var jag tillbaka i Götet. Två veckor i Vässan har gått superfort - och det har känts (hur stavas det ordet egentligen?!) som en evighet. Det känns ungefär som en livstid sen som jag senast va här. Får se om jag imorgon kommer ihåg hur man gör när man ska ta sig till skolan. Finns en risk att jag inte minns.

Idag har jag pluggat teori, handlat mat till mitt tomma kylskåp, gått en timmes promenad med Annica och ätit årets första Daimstrut! I och med att jag berättade det så låter det som om jag varit otrolgit produktiv idag. Men jag kan meddela att all tid däremellan har spenderats framför tvn. Såklart.

Man vill ju inte råka bli alltför produktiv.


RSS 2.0