Inte bra..

Jag börjar förvandlas till Annica. Har tydligen under de senaste två veckorna blivit så van med mänsklig kontakt 24/7, att jag nu när jag ska ta det lugnt hemma ensam känner mig jätteensam..

Måste göra något åt detta. För mänsklighetens bästa får jag nog ta tag i detta snarast. Eventuellt redan imorgon. Förhoppnigsvis är denna lilla personlighets-svacka bara temporär. Finns bara plats för en Annica i denna värld. Den platsen är redan upptagen.

Host, host, host, host, host, slem

Som ni kanske förstår har min förkylning nu övergått till en mysig liten hosta. Det betyder ju då inte att den lämnat näsan, nejnej, men jag kan numera svälja! Och det är jag väldigt lycklig över.
 
Eventuellt kan det vara så att sittningen igårkväll inte rikigt hjälpte mot hostan.. Jag misstänker det, men det kan dock inte bevisas. Ikväll ska jag prova på att spela beer pong. Kan också vara så att det möjligtvis inte kommer hjälpa det heller.
MEN, efter skolan imorgon har jag en heeeel helg ledig till att kurera mig! Ska bli underbart att slippa sätta klockan.
 
..och lite konstigt att inte träffa klassen på hela två och en halv dag. Så länge har vi inte varit ifrån varandra sen vi började!
 
 

Nu ska jag bara äta lite mariekex, vila, och sedan ta mig tillbaka till skolan tills klockan sex.

Phaddersittning

 
Såhär ser jag ut för tillfället. Minus den galna blicken, vet inte rikgit vart den kom ifrån. Som ni evetuellt kan misstänka kom jag precis hem från en utklädningssittning - med Bollywoodtema! Riktigt, riktigt roligt!
 
Jag kan meddela att detta inte var någon finsittning. Vilket mer eller mindre betyder - inget bordsskick. Till exempel när någon får i uppdrag att ta upp en sång (=börja på den) fick denna någon denna gång stå på bordet och göra detta. Ingen slapp undan detta denna gång. Men det var väldigt roligt!
 
Dock gick jag hem nu när de flesta andra skulle vidare till NOx - kemis pub - för fortsatt fest. Min hals gör väldigt ont och jag känner att detta inte är den rätta tiden att blir sjuk. Nu ska jag dricka te. Och vänta ut all cider ur min kropp innan jag går och lägger mig!
 
 
Imorgon är det föreläsning klockan åtta.

Låt mig presentera...

 
...den enda godkända nollbrickan i min phaddergrupp!

Är det verkligen bara dag tre?

Tre och en halv timme tog det. Att tillverka nollbrickan igårkväll alltså. Var hemma vid elva, och då var det bums i säng för att gå upp halv sju. Men kul är det! Dock vet jag inte än om brickan är godkänd. Någon gång imorgon ska dom bedömmas av de svartklädda - förhoppningsvis skrev jag tillräckligt mycket fjäsk på baksidan av den. Annars blir det att sätta sig på lördag och göra om den.


Idag vi haft föreläsningar åtta till fem. Fortfarande är det mest information man får, och folk som vill hälsa oss välkomna till Chalmers. Men direkt på morgonen hade vi en liten mattediagnos. Som gick åt helvete. Känslan "jag-känner-igen-det-där" och "jag-tror-jag-borde-kunna-detta" var båda ofta återkommande.

Men sist nu idag hade vi provsitts! Det va väldigt roligt, och väldigt ostrukturerat. Dock stod nog vi nollan för mestadelen av det ostrukturerade. Folk som aldrig varit på en sitting måste förstå att det är VÄLDIGT många regler som ska följas, sånger som ska sjungas, saker som ska skrikas under sångerna som ite står med i texten, rörelser som ska göras, osv osv osv.. Man måste också skåla på rätt sätt!

Hoppade över grillfesten som pågår nu. Mitt huvud gör ont, och jag känner att det är dags att få vara lite ensam också. Nu ska jag lägga mig på sängen och kolla på tv! och be en liten bön om att min nollbricka blir godkänd imorgon.

Kvast-kvast-kvastHilda!

Min hjärna är lätt friterad efter tolv timmar i skolan. Minns just för tillfället inte speciellt mycket av vad som hänt.. Massvis med slussandes runt på campus. Ropandes "K! Grön! Kvast-kvast-kvastHilda!", som svar på frågorna som ropats. Och för att överrösta alla andra som ropar andra saker.

Tågandes från götaplatsen till campus var trevligt, eftersom vi stoppade upp precis all trafik - bussar och spårvagnar inkluderat. Senare blev vi placerade i en föreläsningssal där vi under närmare två timmar tvingades kolla på fyra svartklädda, glasögonprydda människor som inte rörde en min och gick som robotar. Fortfarande oklart vad det var dom ville.

Och så har vi alla namnlekar jag fick utstå. Jag är inte speciellt begåvad på namnlekar. Enough said.


Imorgon väntar ca femton timmar. Vi ska bland annat ha kemiföreläsning, leka på Vrångö och tillverka nollbrickor. Den sistnämnda ska enligt phaddrarna ta en evighet. Blir intressant.

invigning av riskokaren!


Min återkomst

Efter ett lågt sommarlov, utan sommar, spenderat i soffan - mestadels framför OS känns det som, är jag nu tillbaka i min lilla lägenhet i Götet.

Efter att mami och papi lämnade mig här totally alone har jag nu organiserat hela min garderob och min nya badrumshylla. Plus bokat tvättid till imorgon. Jag har nämligen redan lyckats fylla tvätt-ikeakassen med smutstvätt. Duktigt av mig.


Tänkte att det kunde vara dags att få igång denna blogg nu igen när det troligen kommer hända lite i mitt liv återigen. Men for now ska jag återvända till Frodos resa till Mordor och min chokladkaka!

RSS 2.0