Billigt godis

Här sitter jag och äter lösgodis lite halvillamående sådär. Är det 39,90kr/kg för lösgodis på Willys får man passa på!


Imorgon beger jag mig till Oslo över helgen! Därav ligger det en fin liten klädhög på väskan på mitt golv. Det sägs att det är kallt och regnit där.. Ungefär samma som här alltså. Ska bara leta fram några strumpor så är packningen komplett!

Soveftermidag?

Mitt nya schema ger mig sovmorgnar fyra dagar i veckan. Sånt gillar vi! Idag är en av dessa dagar. Idag har jag sovmorgon till tre. Soveftermiddag?

Men har jag sovit hela förmiddagen? Nope! Jag gick upp vid halv elva och gick till både apoteket och affären. Duktig flicka! Sedan ställde jag mig och lagade tre matlådor med chili con carne! Muums.

Dock måste jag fortfarande inhandla block.... men jag överlever nog dagens föreläsning med mitt gamla.



Och TENTAPERIODEN ÄR ÖVER!

Finally! Hjärnan har nu officiellt gett upp. Och jag ska spendera resterande tid av helgen i min säng, kollandes på tv. Och alla små fysik-ekvations-lappar som sitter upper på mina väggar ska ner i papperskorgen! Ska bli otroligt skönt att slippa dom.

Skulle varit skönt med en hel helg för att vila upp hjärnan lite.. men inte då. På måndag börjar allt igen. Då med kemi och matte. Tre dagar i veckan ska vi då hålla till på Johanneberg, så det blir najsigt nära till skolan!


Men nu är det jag, ben och jerry som ska kolla på True Blood!
Förhoppningsvis försvinner mitt halsont.. som så fint smög sig på under fysiktentandet. Känner verkligen inte för att bli sjuk nu!

One down, another one to go

För det första ska jag bara meddela pärisarna om att när man tar en bild med en webcam blir bilden spegelvänd. Därav "ommöbleringen".



För det andra kan jag berätta att jag nu har 50% av tentorna avklarade för denna tentaperiod! Wiie! Mattetentan gick över förväntan, och jag är ganska säker på att jag måste ha klarat den. Men jag vågar inte hoppas på högre än en trea. Men med en trea skulle jag bli väldigt nöjd!

När jag kom hem efter tentan la jag mig ner och sov i tre timmar. Och nu om en halvtimme har jag tvättid. Har precis fått ner alla kläder i tvättkorgen. Vem visste att det faktiskt fanns ett golv där under?


Imorgon börjar fysikpluggningen.

Mina nya vänner


Plugg, plugg, och liite mer plugg

Ajdå, här har det varit tyst ser jag. Ni kan dock tolka det på ett sätt: Jag har varit upptagen. Sen om det är sant eller inte kan ju diskuteras. Dock skulle jag nog mena att det lutar åt att jag har varit rätt upptagen. Har ju en liten tenta på måndag.

Såg ni hur fint jag smög in det där? JAG HAR EN TENTA PÅ MÅNDAG!! Paniiiik. Fast nu börjar det kännas bättre, efter en vecka av mer eller mindre effektivt pluggande! Idag har jag till exempel pluggat in beviset för faktorsatsen. OCH så kan jag numera härleda både cirkelns och parabelns ekvation! Det ni.



Anna och jag har också hunnit bli stammisar på ett kafé! Mest för att vi har suttit där och pluggat hela helgen.. Så mycket att vi börjat få rabatt, och idag när vi satt och pluggade fick vi en gratis bulle! Sånt gillar vi. Verkligen!

Imorgon väntar mer plugg.
Att det är helg märker man inte när det snart är tenta...

Life's good

Idag har jag varit en riktigt upptagen kvinna. Dagen började halv sju och jag var sedan endast hemma en kvart efter skolan innan jag gav mig iväg igen. Sen kom jag inte hem förrän halv sju. Jag håller mig upptagen!

Dagen har alltså bestått utav en matteföreläsning, en fysikföreläsning, en körlektion och sedan fysik och matteplugg på ett litet café i haga. En rätt bra dag faktiskt. Det bästa är att jag redan pluggat, så jag slipper ha ångest över att jag inte pluggar nu på kvällen!




Har kommit på hur underbart bra jag faktiskt trivs här! Jag bor i min lilla lägenhet. Att åka till skolan är inte i närheten av så jobbigt som det var i gymnasiet. Staden är underbar. Jag har träffat männsikor som är fantastiskt trevliga. Och plugga tillsammans med andra kan vara riktigt trevligt!

Allt känns just nu väldigt bra! Och det gör mig otroligt lycklig!

Host, host, slem, slem

Ska nu snart bege mig till skolan för att hosta sönder två föreläsningar.

Ungefär såhär kommer jag se ut då:


Kan bli kul!


RSS 2.0