Godmorgon?

Jag är trött. Väldigt trött. När klockan för en haltimme sedan ringde gick jag som vanligt igenom morgonens lektioner i huvudet för att se om dom verkligen är nödvändiga. Tydligen kom jag fram till att dom är det.

Fortfarande oklart varför.

I'm aliveee

Tänkte hälsa att jag inte frusit ihjäl än! Dock ramlade mina öron av idag när jag gick till biblioteket. Synd, men det är ju sånt som händer. Hade inte med isvindarna i mina beräkningar när jag bestämde mig för att lämna mössan hemma. My bad.

Nu har jag och Annica (Ja, jag är alltid med henne...) köpt massor av godis och snart ska hon laga tacopaj! Jag känner att det mer eller mindre bara är till min fördel att det bara är hon som har ett kök av oss.

Nej nu ska jag återgå till godispåsen!

Happy Friday everyone!

Snart en liten promenad på isen

Jag har bjudit in mig själv till Annica på köttbullar med brunsås, så jag ska bege mig dit snart. Numera måste jag gå hem till henne. Att ta cykeln skulle vara livsfarligt. Göteborg gillar is. Så är det bara.



Igår fick jag reda på att vi tydligen har en inlämningsuppgift i kemi. Som ska vara inne senast söndag. Sånt är alltid kul! Jag, Anna och Alison ska placera oss på bibblan imorgon för att skriva den. Men först ska vi få en liten sovmorgon. Vi känner oss värda en sån.
Varför är oklart.


Förresten kan jag glatt meddela att jag fick en femma på mattetentan jag hade efter jul! Dock var inte det någon speciell överraskning - eftersom det bara var tre frågor. Men man kan ju bli glad i alla fall!

Bus of the Future

Idag åkte jag framtidens buss till skolan! Det ni!



Jag fick stå. Det får man tydligen göra på bussen i framtiden. Det fanns säten - som var upptagna, och så fanns det massa säten som var låsta uppvikta - för att folk skulle kunna stå istället. Underbart.

Påminn mig att inte åka buss i framtiden.

En svag morgon

Jag hade en svag morgon. En svag morgon med en täppt näsa och ett trött huvud. Det ledde till att jag stannade hemma idag. Anna har meddelat att hon spenderat föreläsningen med att spela Angry Birds. Misstänker starkt att hennes anteckningar inte blir överdrivet jobbiga att skriva av..

Jag tror jag har sovit konstigt på något sätt. Får nämligen väldigt ont i nacken när jag kollar åt vänster.

Planen för resten av dagen är att duscha, göra förra veckans mattetal (vilket va typ fem stycken..) och kanske, kanske, kanske packa upp min väska. Men bara kanske.

Vardagligt liksom

Annica ligger uppkrullad i fotändan på min säng och fyller på lypsyl. Som vanligt. Det sistnämnda i alla fall. Luften tog för några timmar sedan slut här inne.

Jag vaknade sjuk imorse. Näsan både rinner, kliar och nyser. Och huvudet ska vi inte ens tala om. Men Annica är en dålig vän och vägrar att tycka synd om mig. Så nu är det synd om mig på mer än ett sätt.


För några timmar sedan - ungefär i samma veva som luften tog slut - höll jag (och Annica tror jag...) på att dö av varsin hjärtattack. Någon idiot slängde en snöboll jättehårt rakt på mitt fönster!
Funderar fortfarande på om jag har några fiender som vill få mig dödad..


Nu kollar vi på Day After Tomorrow och är säkra på att Annica kommer frysa ihjäl på hemvägen.

Såndär vardasmat ni vet.


RSS 2.0