min lilla vän

Min vän Annica är den enda personen i världen som tar en timme på sig för att borsta tänderna.

Nu ska vi leka, /M


So the lion fell in love with the lamb

Det är varmt ute idag. Jag sitter inne i jeans. Om en halvtimme bär det nämligen av ner på staden. Eclipse har ju premiär ikväll, och innan dess visas både twilight och new moon. Vi ska gå på alla tre! Alla filmerna, popcorn, dricka och något att äta ingår i priset. Och som detwilight nördar jag och mina kära vänner har förvandlats till är det klart att vi åker dit. Först ska pappa bara slänga ihop en måltid som jag ska inhale innan det bär av till bussen.

See you soon Edward! /M

Nitton going on Nittio

Morgon. Min rygg gör ont. Jag ska önska mig en tempur-bäddmadrass i födelsedagspresent. Ytterligare ett bevis på att jag börjar bli gammal - jag önskar mig en bäddmadrass! Min önskelista ser tråkig ut. Jag borde skriva en bok; "Så vet du att du börjar bli gammal." Jag har i alla fall min första mening klar för mig. "Din önskelista är tråkig." Kanske borde jag tillägga att du har ont i ryggen varje gång du vaknar.

Jag tror minsann jag börjar komma in i en nittonårskris. Arton var en bra ålder. Gammal nog att få göra det mesta - och faktiskt bestämma över mig själv. Nog för att det endast gällde en vecka - sedan drog jag till USA. Men nu är jag hemma igen och jag bestämmer. Men nu börjar istället nitton komma krypande..

När jag var liten tyckte jag att man var vuxen när man var nitton. Eller jo, jag tyckte de som gick i sexan var vuxna också. Så de som var arton/nitton var definitivt vuxna. Vad jag ville säga med det vet jag inte riktigt. Kanske att jag inte känner mig ett dugg vuxen själv. Hm. Detta blev förvirrande. Jag skyller på att det är morgon. Hum. Stryk det. Att jag precis vaknade. För någon timme sedan. Nej nu är det dags för frukost.

Undrar vad kylskåpet har att bjuda på idag! /M


En liten nystart

Så efter några veckor utan bloggande tar jag tag i det igen. Denna gång på en helt ny blogg. En liten nystart helt enkelt. Året I USA gick sjukt fort, och hade det inte varit för alla minnen som seglar runt i huvudet hade jag trott att det aldrig hänt. Men nya mål finns på horisonten. Nitton år ska fyllas, trean ska börja och förhoppningsvis inom en snar framtid blir det student och flytt till någon högskola!

Den som lever får se! /M

RSS 2.0