Ny tenta-tapet!



Ibland kan man se på lägenhetens utsmyckning att det snart är tenta..

Jag äger världens sötaste mjölkförpackning


Sjukdag

Jag har en sjukdag idag. Jag är förkyld och jättetrött på allt som har med pluggande att göra, så jag bestämde mig för att spendera dagen i min säng. Två veckor framåt har jag nämligen ingen tid alls att vara sjuk, så jag tänkte passa på när jag ändå hade tid.

Dock fick jag gå upp tidigt imorse för att ta mig till en obligatorisk fysiklab. Nu är jag i alla fall godkänd på alla fysiklabar vi kommer att ha! Så det var faktiskt värt att ta sig dit.

Men nu ska jag fortsätta att njuta av min sjukdag.

Risgrynsgröt och Trassel väntar!

Tillbaka i Göteborg

Det är tre plusgrader ute och jag kunde lyckligt ta mig både till och från skolan utan mössa! Sådant gillar jag starkt. Att sen Lisa meddelade att dom snarare har 34 plusgrader i thailand försöker jag att inte ta till mig.

Så nu när jag är tillbaka har jag tänkt försökt ta tag i mitt sockerberoende. Vilket är mycket svårt eftersom jag så ofta tycker synd om migsjälv.. och då måste sörja med choklad. Eller ibland fira. Men jag ska försöka få bukt med det litegranna innan tentaveckan. Då kommer det gå utför igen..

Borde nog egentligen vänta med det tills efter tentorna...

Efter jag firat att de är över.


Fotosyntes och coola grunkor

Och så var det onsdagskväll. Tiden går fort ibland.

Dagen har spenderats med en kemilab 13:30-16:30. Det känns alltid konstigt när någon faktiskt låter mig göra sånna saker! Denna lab handlade dock mest om att pipettrera olika lösningar fram och tillbaka. Det handlade om fotosyntes. Fast vad som egentligen hände i provrören har jag ingen aning om. Men vi fick använda rikgit coola maskiner och grunkor! Känner mig verkligen som en bra kemist.


På fredag är det jag som återvänder till lilla Vässan! Har föreläsningsuppehåll i en vecka, så att dom som har omtentor har chans att plugga ikapp, så det betyder att jag får lov! Ett plugglov dock. Mitt mål är att lära mig all ellära. Och matte.

Det är bra att sätta höga mål har jag hört.

Spendingspree

Annica lurar ut mig på staden och jag känner mig tvingad att spendera massa pengar...
Här ser ni min nya vaarma mössa och mitt vackra äppelhalsband!


Bye Matsui, Hi Matsui

Idag har jag lämnat min stackars damsugare hos doktorn. Han tog en titt på den och sa "Nej det här låter ju inge vidare", och så fick jag en ny. Förhoppningsvis håller denna längre än två damsugningar. Springa runt med en damsugare i nordstan eller åka buss med den är liksom inte min favoritsysselsättning.

Finally lite progress

Eftersom jag idag inte har några föreläsningar förrän klockan 13:15, passade jag idag på att boka in en körlektion 08:30. Tänkte att det skulle sitta fint då jag är en så enormt morgonpigg varelse! ....

Gubben som jag haft som lärare tycker visst inte om folk som tar långa uppehåll i sitt körande. Så jag har fått en ny lärare! En BRA lärare. Och det känns otroligt skönt att slippa gubben!



Vi gick igenom lite saker som jag och gubben har gått igenom flera gånger - och han godkände mig på alla! Så nästa gång ska vi ge oss ut på motorvägen igen, och förhoppnigsvis tycker han inte att jag är lika dålig som gubben tyckte att jag var.

Äntligen känns det som att det faktiskt går framåt med körningen. Äntligen kanske jag faktiskt kan få ett körkort någon gång! WIIE!

Tvättdags

Idag är jag supereffektiv!

Fysikföreläsning - hem - slänga in två maskiner tvätt - laga lunch - äta lunch - tömma ur okänds persons tvätt ur torktumlaren - slänga in min tvätt där - tillbaka in i lägenheten - plocka upp reserande tvätt från golvet

Och det är så långt jag kommit hittills.

Sedan ska jag tillbaka ner, slänga in två till tvättar och ta upp den förhoppningsvis torra tvätten. Älskar bara att tvätta. Speciellt eftersom det ALLTID är någon som tagit mina masikner.
Uschuschusch.


RSS 2.0