En veckas försenade nyheter

Idag är jag glad. För idag, bara en vecka sent, har vi fått reda på tentaresultatet - och jag klarade den!
 

Har haft lite funderingar på om jag verkligen kan det här med att plugga.. Med en lärare som är jättesmart och inte har en gnutta pedagogik i kroppen, som tycker att allt är "uppenbart", och matte som vi aldrig förut sett något liknande av. Det är inte alltid så lätt då. I såna fall blir man väldigt lycklig när det bevisas att man kanske faktiskt kan lyckas även fast man knappt fattar nått alls!
 
Nu har jag fått den lilla självförtroendeboosten jag tror jag behövde för att orka med att tentaplugga igen.

Tillfällig livssvacka

Jag befinner mig i en tillfällig livssvacka. Varför det har varit lite tyst här på sista tiden. Jag cyklar till skolan i mörker - och cyklar hem från skolan i mörker.

Snart kommer det dock hända mer! Eller en gång i alla fall.. Den 1a december ska jag flytta. Vilket det tydligen snart bara är en vecka kvar till! Då kommer min lilla familj hit, vilket ska bli mycket trevligt. Pappa ska få bära saker och mamma ska få flyttstäda och Ida sova med mig i nya lägenheten! Här har vi inga könsroller.

Efter det blir det begravning och tentaplugg. Kommer då kanske inte bli världens roligaste tid.. Men jag och mina vänner ska ta oss tid att julpyssla och glöggmysa och julklappsshoppa också. Så jag ska nog överleva fram till jul också!

RSS 2.0