Kampen för överlevnad

Nu är jag sjuk på riktigt. Är säker på att till och med Annica skulle hålla med mig. Vaknade ungefär fem gånger inatt eftersom jag inte kunde andas ur näsan. Huvudet höll på att döda mig när jag tillsist vaknade. Men jag lyckades överleva med hjälp av en ipren.

Dock är jag extremt sugen på choklad. Mår jag lite bättre imorgon ska jag nog gå och köpa det. Eventuellt tvinga Annica att köpa och komma hit med.....

Kommentarer
Postat av: farmor och farfar

STACKARS MAJA!! Vi vill trösta dej med att förkylning alltid har ett slut eller som en gammal man brukade säga (han var kanske 80 år gammal):"tre dagar tar den till, tre dagar står den still och sedan varar den så länge den vill." Det värsta är ju om du inte får någon choklad! Och kom ihåg! Du ska dricka mycket - helst vatten! Kram.

2011-09-29 @ 17:36:29
Postat av: farmor och farfar

STACKARS MAJA! Vi kan trösta dej med att förkylning alltid har sitt slut eller som en gammal göteborgare brukade säga (han var kanske 80 år): "tre dagar tar den till, tre dagar står den still och sedan stannar den så länge den vill." Det värsta är ju om du inte får någon choklad. Och kom ihåg: Du ska dricka mycket, när du är förkyld - helst vatten! Kram!

2011-09-29 @ 17:42:42
Postat av: Annica

Som den bra:iga vän jag är kom jag med choklad också! OCH glass! :')

2011-09-30 @ 14:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0